dissabte, 5 de juny del 2010

Volta al Vignemale


Aquesta travessia fou realitzada entre els dies 3 i 8 d'agost de 2009 per un grup d'excursionistes de C.E.C. (Centre Excursionista de Catalunya). Érem 21 persones que sortírem des de Sant Nicolás de Bujaruelo iniciant una ruta circular tot passant pels refugis d'Oulettes de Gaube, Estom i Baysellance, per tornar de nou al punt de partida. Com a guinda, una ascensió opcional al cim del Petit Vignemale (un dels tresmils fàcils del Pirineu.

És una ruta sense gaire dificultats, i amb unes vistes sorprenents, entre les quals vull destacar la de la cara nord del Vignemale des del refugi d'Oulettes de Gaube. Com a nota negativa, només esmentaré el tracte rebut per part dels guardes d'aquest refugi.

Per sort, el temps va ser fantàstic i ens va permetre gaudir d'aquesta magnífica travessia. Amb les fotos d'uns i altres he volgut fer aquest petit muntatge. Només espero que sorti bé i que us agradi.

Pels que vau venir, espero que serveixi com a record d'aquells dies, i pel que no hi éreu, penseu que aquest estiu tenim programada una travessia de característiques similars en una altra zona del Pirineu.


1 comentari:

  1. Sembla que hagi pasat una eternitat des d'aquells dies però mirant el muntatge em sembla que va ser fa només un mes. Molt maco. Tant de bo que al Néouvielle tinguem la mateixa sort (bé deixant de banda el refugi de les letrines i l'altre que comentes).

    ResponElimina